Wie zijn we?

"Dagelijks beheren wij ruim 45.000 voertuigen en ondersteunen wij onze klanten bij het realiseren van doelstellingen op verschillende gebieden zoals: kostenbesparing, leveranciersmanagement, beleidsoptimalisatie en het verbeteren van medewerkerstevredenheid."

Dragintra is een bedrijf dat gespecialiseerd is in wagenparkbeheer. Onze expertise loopt uiteen van het opstellen van beleidsdocumenten zoals een autoregeling tot het uitvoeren van een kostenbesparingsanalyse en inkoopondersteuning. Daarnaast nemen wij uw operationele fleet managementwerkzaamheden en administratie over, die bij ons in goede handen zijn.

Wij zijn een flexibele en klantgerichte organisatie met een informele, no-nonsense cultuur. Ons vaste team bestaat uit ruim 55 ervaren en ambitieuze professionals. Deze professionals dragen dagelijks bij aan het realiseren van de doelstellingen bij onze klanten. Dit doen wij volledig onafhankelijk van derden met onze eigen software applicatie.

Onze medewerkers

Onze klanten stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarom werken bij ons alleen mensen die betrokken, integer en servicegericht zijn met de juiste kennis en ervaring.

Onze mensen maken het verschil. Zij voeren uw beleid uit en vertalen dit pragmatisch en eenvoudig naar oplossingen voor uw medewerkers en vertegenwoordigen de belangen van uw organisatie bij leveranciers.

Onze mensen werken veel met vertrouwelijke en persoonlijke gegevens van uw medewerkers en uw organisatie. Daarom voeren wij een zorgvuldig selectie- en screeningsbeleid. Wij investeren in onze mensen met cursussen, opleidingen en trainingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat dit bijdraagt aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Klik hier om ons te contacteren.