Training & Opleidingen

Dragintra Fleet Services richtte samen met onderstaande partners uit de branche de Fleet Academy op om kennisdeling met vakgenoten te stimuleren.
Expert Sessies Sales Pitch
Bij Expert Sessies (sessie voor en door vakgenoten) delen experts uit de markt hun kennis en ervaring over actuele en specifieke thema’s. Daarna kunt u met vakgenoten discussiëren over het onderwerp. Een mooie gelegenheid dus om kennis op te doen over de meest actuele thema’s binnen uw vakgebied en kennis en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

In de Sales Pitches maakt u in korte tijd kennis met verschillende leveranciers van vergelijkbare producten/diensten die voor u interessant en actueel zijn. Na afloop van de pitches van de leveranciers kunt u vragen stellen over producten/diensten en met uw vakgenoten de leveranciers evalueren. Dit helpt u efficiënt en selectief met uw tijd om te gaan en toch op de hoogte te blijven van alle vernieuwingen in uw vakgebied. FleetAcademy verzorgt vanuit haar expertrol bij elke editie van de Sales Pitches een introductie.