Operationele Ondersteuning

Realiseer een betrouwbare en efficiënte uitvoering van uw wagenparkbeheer met onze Full Service Fleetmanagement-dienstverlening.

Wij bieden twee mogelijkheden om u te ondersteunen:

Detachering
Outsourcing

De oplossing voor uw bezettingsvraagstuk

Vaak hebben bedrijven, verwacht of onverwacht, tijdelijke behoefe aan externe ondersteuning. Denk aan een belangrijk project waarvoor extra medewerkers nodig zijn, onvoorzien(e) verlof of afwezigheid van een belangrijk lid van het team, een verandering, verbetering of ommekeer die een expert moet ondersteunen. Voor dergelijke gevallen biedt Dragintra een oplossing. Wij maken het verschil met de kwaliteit en de motivatie van onze mensen, die hun vak verstaan. Zo lang als uw project duurt, staan ze voor u klaar.

Deel uitmaken van het team van de klant is voor ons een absolute voorwaarde voor succes. Samen met de collega’s aan een oplossing werken en onze kennis delen, zorgt voor het beste resultaat. Hiervoor doen we beroep op onze eigen Fleetmanagers of bekijken we de mogelijkheden binnen ons netwerk.

Voordelen van onze interim-fleet managers zijn:

•  Zij kunnen een tijdelijk tekort aan medewerkers op uw afdeling opvullen en waar nodig strategische taken uitvoeren,
•  Onze mensen zijn flexibel qua inzet en locatie,
•  Zij zijn onafhankelijk met specifieke expertise.

Lees meer

Uitbesteden van uw wagenparkbeheertaken

Meer focus op de kernactiviteiten, kostenbesparingen en het verbeteren van de servicekwaliteit. Dit zijn de belangrijkste redenen voor bedrijven om diensten te outsourcen. Met het outsourcen van het wagenpark aan Dragintra is de dienstverlening in goede handen. Bij ons kunt u rekenen op ervaring met outsourcing en een transparante en betrouwbare dienstverlening volledig afgestemd op uw doelstelling, beleid en organisatiecultuur.

Wij handelen volgens een vast stappenplan om onze dienstverlening bij outsourcing volledig voor u in te richten en te implementeren.

Vaste onderdelen zijn:

•  Analyse van huidige situatie en werkzaamheden
•  Keuze dienstverlening
•  Samenstellen klantteam
•  Inrichting dienstverlening
•  Overgangsperiode
•  Live

“Door te werken met een klantteam borgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening zoals wij dit met u hebben afgesproken. Duidelijke communicatielijnen en processen, afspraak is afspraak”

Lees meerDeze dienstverlening is een unieke combinatie van onze outsourcingsdienstverlening en Fleetmanagement-software. Waarmee wij u ontlasten van operationele Fleetmanagement-taken en u ondersteunen bij het realiseren van doelstellingen en continuïteit in uw werkzaamheden.